Faceți căutări pe acest blog

Translate

duminică, 22 martie 2020

Cricket 1/32

Dacă privești cu atenție o să ajungi la concluzia că „în mijlocul naturii” este o permanentă luptă pentru supraviețuire. Omul nu este periculos, nici pe departe, dar garantat este campion la „violență gratuită”.


Postament- carton presat 16x16cm,
Strat bazǎ- pastǎ aracet,
Copac- sârmǎ şi aracet,
Covor- ascuţiturǎ creion şi pǎtrunjel,
Plasǎ camuflaj - sac rafie ptr. ceapă, vopsit cu spray,
Victimǎ - British Support Group (Airfix 1:32),
Agresor- Paratroopers Germany (Airfix 1:32).



Când am descoperit mica comunitate de pe clip-trade (un forum apendice al firmei Revell), brusc toate inhibițiile au fost eliberate și „copilăria” a putut să preia controlul . Faptul că nu ești singurul defect, ba mai mult, apartenența la un grup consistent creează o emulație căreia îți este imposibil să-i reziști. Astfel din martie până în decembrie (anul de grație 2004) nu mai puțin de 20 (douăzeci) de opere au fost create și prezentate. Cricket a purtat (cu mândrie) numărul 5.


Pentru numeroșii cercetători ai cariere-mi se poate observa faptul că deși talentul s-a păstrat absolut constant,  industria „hobby & machete” s-a infiltrat treptat în baza materială. Aici fiind vorba de pionieratul incipient, independența mea era extrem de vizibilă.... doar bunul simț a făcut să acopăr acel tun de jucărie...cu o plasă pentru ceapă.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu