Faceți căutări pe acest blog

Translate

joi, 10 octombrie 2019

Combat American Troops 1/32 - Matchbox P-6003

Combat American Troops - Matchbox P-6003


Se pare că acest set conține 11 poziții, eu nu stăpânesc decât 7 ;) deci mai este mult până departe. Oricum acest set se putea intitula „Trei cu mapa și unul cu sapa” că nu-mi amintesc să fi avut un set cu trei comandanți (din care doi 100% necombatanți) ...
......poate setul Dragon 6213 German Command Staff ?

Producător : Matchbox 

Mărime : 54 mm 

Scară : 1/32 

Tară origine: Marea Britanie 

Material : Plastic 

Culoare: Kaki 

Perioada : WW2 

Tip: Figurine din plastic nepictate 

An producție : 1980 


F1. Ofițerul I - Jupânu`

S-a aflat în prima linie și constant a trecut-o pe cea de finish, înarmat cu un pistol M1911 și manta. Tocul pistolului atârnat de umărul drept este un bun motiv să reiau subiectul : „Cum e turcu și pistolul” avea logică atunci când cuvântul corect „tocul” nu fusese înlocuit de „turcul”. Atitudinea de veteran din Bastogne a constituit mult timp un potențiator de supraviețuire. Ulterior, noroc că era lăsat la vatră, a planat o ușoară suspiciună. Calomnia fiind generată de asemănarea cu Foxhole Norman


F2. Ofițerul II - Sefu` la Motorola

În ciuda echipamentului și atitudinii Yank`s, pistolul mitralieră M3 era greu de utilizat. Speranța de viață era extrem de scăzută, maxim 1-2 replici :) .


F3. Ofițerul III - Handy

Victimă sigură cu valoare neglijabilă în economia conflictelor de la „Mocheta Tocită”. Arareori, ca ultim supraviețuitor întâmplător împrăștia karate nimicitoare aruncând priviri mioape.



F4. Gloanțe și varice

Sau cum îl strigau camarazii „Grăsunul cu carabina M1”, are un frate infirmier (vezi „Eliberându-l pe Pif ”) care a necesitat oarece intervenții. Acum că a-ți deschis subiectul : Piciorul stâng al sanitarului a fost tăiat în „V” (în spatele genunchiului) și prin lipire forțată s-a accentuat flexarea.



F5. Sprințarul

Opozantul lui Rino , bine hrănit și la fel de imberb ;)





Doi mici cruzi 






F6. Gloanțe și pilates

Postură clasică cu o fandare agresivă, posibilitate de a degenera într-un șpagat.





Trei pitici năsoși





F7. Melesteul

Dacă tot se află la nivel inferior este numai bine de dotat cu o tolbă pe care să o târâie prin praf. Atunci când nu livrează corespondența aplică corecții (specializat în santinele) usturătoare. Mă intrigă sistemul de prindere cu cleme a hamului, ce părea mai natural pe pieptul unui parașutist...dar ce știu eu. nu vreau să fiu acuzat de bullying așa că nu am să amintesc faptul că se târâie ținând arătătorul pe trăgaci.





Două paturi single



F8. Zvârlitoru`
Individul a tranzitat „Mocheta” în drumul său spre nemurire (Eliberându-l pe Pif) așa că sărim peste el.

Restul trupei putem spune că n-a supraviețuit, dar ne putem face o idee cu ceva pirați din Caraibe China




















Eliberându-l pe Pif

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu