Faceți căutări pe acest blog

Translate

miercuri, 27 noiembrie 2019

Uriașul „de la ruși”

Uneori , evident că după 1989, găseam „la ruși” câte o astfel de figurină și undeva la apogeul înavuțirii trebuie să fi avut 3-4 astfel de uriași (un soldat rus și restu` Epoca de piatră).

Evident că atunci când am descoperit (2003) că există posibilitatea de a construi diorame, de a vopsi figurine, că există o comunitate etc. un astfel de specimen nu avea cum să scape din ghearele entuziasmului.



















Acum privind această operă timpurie puteți emite multe ipoteze și certitudini dar analizând titlul lucrării putem să fim siguri de faptul că anul 2004 era anul în care descopeream fabuloasa serie „Fundația”.

După cum se poate observa această „capodoperă” are rezervat un loc pe panoplie, teoretic ea trebuia postată la secțiunea „Machete, diorame..” dar se pare că am găsit niște firmituri de maturitate demnitate așa că este  prea suficient aici.
Aici o veche imagine cu colegul posesor de topor 

De curând aveam să aflu că aceste figurine sunt copiate după figurine occidentale, mai exact originalele erau produse de Marx Toy, firmă celebră (printre altele) pentru figurinele de 6 inci.

Oricum ceva defecțiune este la mansardă deoarece nici măcar acum la data înșiruirii acestor banalități (27.11.2019) n-am fost capabil să dau o căutare pe google și să mă afund în lumea Marx Toy....este mult prea dureros... Muie PCR , susținătorilor și nostalgicilor .

Fotografii din aul 2004 cu un rus copiat de ruși


24.05.2020
Un coleg din comuna „Primitiva” se alătură acestui grup exclusivist :




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu